NAJLJEPŠA DJEČJA SOBA KOJU SMO IKAD VIDJELI: Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić napravila je raj za mališane

Pogledajte prekrasnu dječju sobu koju je uredila bivša košrkašica Antonija Mišura Sandrić.

Instagram

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić ponosna je majka dvoje djece.

Jedna od najljepših Hrvatica, posljednjih se godina u potpunosti posvetila obiteljskom životu, a nakon kćerkice, obiteljsku sreću upotpunio je sinčić koji je na svijet stigao u veljači ove godine.

Tako su ona i suprug Marko ponosni roditelji 2-godišnje Tare i sina Noela kojima je prekrasna mama napravili pravi, mali raj u njihovim sobama.

Naime, Antonija često dijeli obiteljske fotografije na društvenim mrežama, a drugim mamama je posebno za oko zapalo uređenje dječjih soba koje izgledaju kao iz bajke.

Njima prevladavaju zemljani tonovi, uglavnom bijele i smeđe nijanse, ali i glamurozne igračke poput velikih, plišanih medvjedića i zečeva, zanimljivih jastuka.

Tu je i neizostavni baldahin, prekrasne cvjetne tapete, zatim putni kovčeg i vreća koji krase pod sobe malene Tare, kao i tobogan za cjelodnevnu zabavu.

Iznad krevetića vise zanimljivi ukrasi, kao npr. roda, simbolično, a mališani imaju i drvene police koje su ukrašene zanimljivim igračkama od kojih neke vise s njih.

Za vas smo prikupili brojne fotografije koje će vas zasigurno inspirirati za uređenje ili preuređenje sobe za najmlađe članove obitelji po uzoru na Antoniju.

Instagram Dječja soba kćeri Antonije Mišure Sandrić