MAMA ISKRENO O MAJČINU DANU: Poslala poruku bakama koja se mnogima nije svidjela

TikTokerica Sophi Raft iznijela je svoju frustraciju načinom na koji se obilježava Majčin dan među američkim obiteljima

TikTok Screenshot


Kad ste bili dijete, dva najuzbudljivija dana u godini bili su vaš rođendan i Božić. Kao odrasloj osobi, uzbuđenje zbog Božića nije više isto - ali ako ste slučajno majka, Majčin dan bi vam mogao to nadoknaditi.

No, koliko je zapravo Majčin dan mamama opuštajući? Započinjete li dan doručkom u krevetu i najavom da nećete prstom maknuti sljedeća 24 sata ili ga provodite ugađajući drugima?

Amerikanka, mama Sophi Raft razmišljajući o tome, došla je do zaključka koji je podijelila na svome TikToku, a poruka je bila iskrena i prilično kontroverzna.

'Sigurna sam da se moje mišljenje mnogima neće svidjeti', počinje ona na svome videu, koji je ubrzo skupio više od 568.000 pregleda.

'Ako ste baka i djed, odstupite! Ako vaša kći ima bebu, neka otac njezine djece, ili njezina djeca, razmaze taj dan. A ako vaš sin ima bebu, neka taj dan tetoši svoju ženu ili partnericu ili majku svoje djece', izjavila je Sophi.

'Bake, ne radi se više o vama!'

Sophi se složila da je uredu poslati cvijeće ili ga proslaviti neki drugi dan, ali da je užasno frustrirajuće imati obaveze prema bakama i biti u nemogućnosti darovati sebi i svojoj prvoj obitelji taj dan.

Potom je objasnila kako ona, suprug i djeca svaki Majčin dan moraju ići k njegovim roditeljima i da zapravo uopće ne dobivaju dan samo za sebe.

Mislite li i vi da bake više ne zaslužuju Majčin dan ili su one, uz to što su bake, i dalje mame svojoj djeci?