IMAJU VEĆ ŠESTERO MALIŠANA I OČEKUJU SEDMO: Holivudski glumac objasnio zašto želi još djece

Nakon objave da Baldwini očekuju sedmo dijete, vjerojatno su se mnogi zapitali što ih motivira

Instagram

Nakon traumatičnog iskustva koje je proživio na setu u Novom Meksiku, kada je zbog propusta rekviztera ubio snimateljicu Halynu Hutchins, i vremena depresije koja je nastupila nakon nemilog događaja, Alec Baldwin ima razlog za veselje jer u njegovu brojnu obitelj, ove jeseni, stiže još jedan novi član.


Naime, Alec i supruga Hilaria (38) u ožujku su na Instagramu obzanili veselu vijest da će po sedmi puta postati roditelji.
'Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo veliko iznenađenje: ove jeseni, dolazi nam još jedan Balwinito. Mislili smo da je naša obitelj kompletna, ali smo presretni zbog ovog iznenađenja. Naša nova beba je svijetla točka u našim životima, blagoslov i dar u neizvjesnim vremenima', napisala je Hilaria u svojoj objavi na Instagramu.

Par već ima šestero djece – kćeri Maríju Lucíju Victoriju (13 mjeseci), i 8-godišnju Carmen Gabrielu te sinove 6-godišnjeg Rafaela Thomasa, 5-godišnjeg Leonarda Ángela Charlesa, 3,5-godišnjeg Romea Alejandra Davida i Eduarda "Edua" Paoa Lucasa (18 mjeseci). Vjerojatno je i 64-godišnji glumac svjestan da se mnogi pitaju zašto on i Hilaria ne prestaju širiti svoju obitelj pa se oglasio na tu temu i na svojem Instagramu.

'Ljudi se pitaju zašto. Evo zašto. Biti roditelj je ultimativno putovanje', napisao je glumac ispod videa s kćeri Maríe Lucíe.
'Na vjenčanim prestenima smo dali ugravirati 'somos un buen equipo' (mi smo dobar tim) i neprestano to govorimo jedno drugome', rekao je Baldwin.

'Jedna od najljepših iskustava koja su moja djeca doživjela živeći u velikoj obitelji jest saznanje kako sa svakim novim bratom i sestrom srce može sve više rasti' ,ističe glumac, 'Naš kapacitet ljubavi nastavlja se širiti i jedva čekamo zagrliti svoga novog mališana ove jeseni!' 

Ubrzo nakon što je objavila vijest o trudnoći, Hilaria je otkrila da zna i spol bebe, ali još nije spremna podijeliti je s javnošću.
Glumac i instruktorica joge vjenčali su se 2012. godine, a kćer Carmen, njihovo prvo dijete, dobili su 2013. godine.
Alec je također otac 26-godišnje kćeri Ireland Baldwin, koju je dobio u braku s Kim Basinger.