UČITELJICU NAKON SPONTANOG POBAČAJA UTJEŠILI NJENI UČENICI: 'Tvoja beba je u raju s mojom bakom'

I ne znamo koliko su empatični dok im se ne otvorimo

TikTok Screenshot

Učiteljica Grace King, čiji učenici su prvašići, prolazi kroz teške emotivne trenutke jer je nedavno izgubila bebu. Kako nije mogla skrivati tugu koju osjeća nakon spontanog pobačaja, a djeca sve primijete, odlučila je sa svojim učenicima podijeliti bolno iskustvo.

Djeca su bila puna suosjećanja za svoju učiteljicu i pokazala joj to svojim crtežima, malim znacima pažnje i riječima utjehe. Grace je bila duboko dotaknuta njihovim razumijevnjem i podrškom pa je na svome TikToku odlučila podijeliti svoju priču.

Napisala je kako se u početku bojala kako će oni reagirati na njezinu tužnu vijest, ali sve je ispalo drukčije nego što je očekivala.

Dječje poruke utjehe su bile: ‘Zapamti da je u redu biti tužan’, ‘Tvoja beba je u raju s mojom bakom’, ‘Mislim da bi vaša beba htjela da dobijete zagrljaj’, ‘Bit ćeš nevjerojatna mama’.

Jedan učenik joj je rekao: 'Želiš li otići u kutak za smirenje? To mi pomaže kada sam tužan', a drugi joj je poklonio poseban kristal za koji je rekao da će joj 'pomoći da uskoro ponovno zatrudni'.

Djeca uče empatiju i razumijevanje iz primjera odraslih osoba, a očito je da je i Grace svojim prvašićima davala svakodnevne primjere kako da budu suosjećajni.