'ZA POSJET TATI U RAJU': Mama se rasplakala kad je vidjela kako se njen sin spakirao za pokojnog oca

MAMA OBJAVILA DIRLJIV VIDEO: Rasplakala se pokazujući što je njezin sin spakirao za posjet tati u raju

TikTok Screenshot

Smrt voljene osobe je težak gubitak i za odrasle, a kamoli za djecu. Djeca se s emocijama tuge suočavaju na različite načine, a proces tugovanja može trajati godinama. 

TikTokerica AshleyIrwin svojim je videom dotaknula mnoge i izmamila im suze jer je odlučila ispričati na koji se način njezin sin suočava s osjećajem boli i tuge jer je prerano izgubio svoga tatu.

Tiktokerica, koja se inače bavi temama mentalnoga zdravlja djece, ispričala je kako je njezin sin spakirao torbu Spider mana jer je poželio posjetiti tatu u raju.   

Irwin potom na snimci otvara torbu i pokazuje kako je dječak za svoj put spakirao kostim superjunaka, zviždaljku, loptu i dvije nove bejzbol rukavice, ali osim igračaka, spakirao je i neke stvari za svoga tatu: tatin prvi novčanik, prepun obiteljskih fotografija te par mokasinki i omiljenu tatinu kolonjsku vodu.

Kako su tata i sin svaki put kada bi išli nekamo bez Irwin, na povratku joj donijeli buket cvijeća, tako je ova mama bila sigurna da će joj mališan sutradan sutradan donijeti čak i cvijeće.