PREMIJERU STIŽE PRINOVA: Plenković postaje tata po treći put!

Premijer Andrej Plenković će po treći put postati tata.

Igor Kralj/Pixsell

Predsjednik Vlade AndrejPlenković (51) ponovno će postati tata. Njegova supruga Ana Maslać Plenković​ (42) u trećem je tromjesečju i čeka sina. Da će premijer po treći put postati tata, doznao je Jutarnji list.

Plenković je od 2014. je u braku s devet godina mlađom pravnicom, Dubrovkinjom AnomMaslać koja se rijetko pojavljuje u javnosti, a iako je na visokoj političkoj funkciji, premijer svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Za tjednik Express je 2015. otkrio da je suprugu poznao preko zajedničkih prijatelja u Saboru. Ana je bila voditeljica saborske Službe za pravne poslove i ljudske potencijale.

Profimedia 

Vjenčali su se početkom listopada 2014. te dva mjeseca kasnije, 19. prosinca dobili sina Marija. Dali su mu ime po premijerovom ocu, profesoru komunikologije na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. U veljači 2017. supružnici su dobili kćer Milu.

Premijerova supruga je dosad odradila nekoliko službenih pojavljivanja. 

Mediji su svojedobno pisali da se samozatajna pravnica nakon porodiljnog u travnju 2020. vratila na mjesto savjetnice u Uredu za međunarodne i europske poslove.