Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je dobro biti zloćko u Arena Centru?

Ovog ljeta, svakog vikenda do sredine srpnja, u Arena Centru posjetitelje očekuje puno veselih događanja i ponuda za djecu i sve one koji se tako osjećaju, u sklopu projekta sa svima omiljenim Malcima!

Od 01. do 16.07. na Trgu Dalmacija Arena Centra, posjetitelji tako mogu uživati u zdravom zatvorskom doručku za Malce, mogu nacrtati tetovažu u Malac tattoo corneru, mogu zaigrati Malac detektivski kviz i osvojiti neku od fora nagrada ili se mogu okušati u sportskim natjecanjima u stolnom nogometu i stolnom tenisu!

Uz nezaboravnu zabavu, posjetitelje očekuju i posebne pogodnosti, popusti i promocije koje su pripremili partneri projekta: Carpyland, Lorca bar, bio&bio, Easy Going store, Top Shop, Old Wilde West, Idexe, Funky Gifts and More i Blukids.

Kada?

Subotom i nedjeljom,  01.07., 02.07., 08.07., 09.07., 15.07. i 16.07.

10 do 12h Zdravi doručak za Malce

12 do 13h Sportska natjecanja za Malce - poligon za najmlađe

13 do 15h Malci Tattoo corner

Arena Centar je prepoznat kao mjesto okupljanja svih generacija, mjesto za kupovinu te mjesto za zabavu. Veliki svjetski i domaći brandovi mode i ljepote, najbolji foodcourt u Zagrebu i šire, kao i kino Cinestar Arena IMAX, čine Arena Centar jedinim centrom gdje možete provesti cijeli dan.

Do Arena Centra možete doći svim sredstvima javnog prijevoza, pa čak i besplatno – Arena Centar autobusom.

Arena Centar nije samo shopping centar – Arena Centar je destinacija za najbolji shopping i zabavu.

Zaželim. Ispunim.

Arena Centar

Više na www.arenacentar.hr/malci

Najnovije

Najpopularnije