Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabavite se s djecom na gradskom maskenbalu na Ribnjaku

Bilo da se maškarate kod kuće, u tradicionalnim povorkama svog kraja, u vrtićima ili školama, ne propustite dobru zabavu i mogućnost da bar jedan dan budete netko drugi ili možda nešto drugo!

Ne znate što biste s ovogodišnjim maškarama koje su sve bliže? Predlažemo da zavirite u svoje ormare, što garderobne, što one s priborom za kreativno izražavanje i za početak osmislite u što biste se voljeli zamaskirati? Neka vas sadržaj u ormarima inspirira. Kladimo se da klinci već znaju! Posvetite malo vremena zajedničkom osmišljavanju originalnog izgleda i dopustite neka vas dijete "ukrasi", a vi pomozite njima da postanu što sličnijim svojim alter-ego junacima. Priliku da pokažete koliko ste neozbiljni roditelji (jer u maškarama ozbiljnost nije baš na cijeni), imate već idući utorak, 28. veljače od 18 do 20 sati u velikoj dvorani Centra mladih Ribnjak gdje se održava Dječji maskenbal u u organizaciji Dramskog studija Centra, pod vodstvom Ksenije Rožman. Naravno, možete se vi igrati i kod kuće, ali šteta ne pokazati svoje uratke i dodatno se zabaviti s ostalima. Nije obavezno da roditelji budu maskirani, ali možda će vam se svidjeti ponovo malo ludirati.

Posjetitelje očekuje nagradna igra sa simboličnim znakom pažnje, zabavne igre i edukativni dio Anastazije Cvitković iz Etnografskog muzeja koja će ukratko djecu upoznati s običajima i počecima samog maskiranja. Uz glazbu, zabavne igre, nagrade i iznenađenja za djecu i odrasle, očekuju vas i fašničke krafne. Sve to besplatno! Sve što trebate donijeti jest fantastična maska, osmijeh na licu i radost u srcu.

Dobrodošla su sva djeca, bez obzira na dob!

Tekst: Ivančica Tarade

Foto: Profimedia, Centar mladih Ribnjak

Najnovije

Najpopularnije