Dolazak bebe donosi radost i veselje, ali i veliku brigu i odgovornost. Kako bi roditeljima pomogao u njihovoj novoj zadaći i doprinio rastu i razvoju novopridošlog člana obitelji, od 15. do 18. listopada u zamjenu za 10 bodova dm nudi dodatne tri pogodnosti za članove programa babybonus i Svijeta prednosti.

  1. 30 % popusta na kozmetiku i dodatke prehrani

Budući da je dječja koža osjetljivija od kože odraslih, ona zahtijeva i posebnu njegu. Dodatke prehrani iproizvode za njegu dječje kožetijekom dana posvećenih bebama u dm-u možete dobiti po 30 % nižoj cijeni.

dm-pruza-podrsku-vama-i-vasem-malisanu
  1. 20 % popusta na proizvode dječje prehrane

Nakon navršenog četvrtog do šestog mjeseca života najmlađeg člana obitelji više nije dovoljno samo dojenje ili isključivo mliječna formula. Kako bi doprinio pravilnom rastu i razvoju vaše bebe, u dm-u tijekom četiri dana u listopadu možete ostvariti 20 % popusta na proizvode dječje prehrane.

dm-pruza-podrsku-vama-i-vasem-malisanu
  1. 10 % popusta na pelene

Pelene čine obvezan dio vaše svakodnevice i vjeran su prijatelj vašeg djeteta s kojim oni provode gotovo svaku minutu svog vremena tijekom prve dvije do tri godine života. Istraživanja pokazuju kako se u prvoj godini djetetu promijeni od 2.000 do 3.500 pelena. Kako bi vam olakšao njihovu nabavku, u dm-u ostvarite 10 % popusta na različite pelene iz bogatog dm-ovog asortimana.

dm-pruza-podrsku-vama-i-vasem-malisanu

Uz navedene, članovi dm babybonus programa mogu ostvariti i niz drugih pogodnosti. Od 2004. godine, kada je dm pokrenuo babybonus program za podršku budućim roditeljima i roditeljima djece do dvije godine, njegove pogodnosti koristili su roditeljiviše od 230.000 djece. Detalje o pogodnostima u sklopu programa možete saznati na internetskoj stranici dm-a.

dm-pruza-podrsku-vama-i-vasem-malisanu

Tekst i foto: dm