Sve je više roditelja koji žele saznati korisne i sigurne savjete o primjeni prirodnih ljekovitih pripravaka kod uobičajenih zdravstvenih tegoba kod djece. Upravo će o tome biti riječ na ovom predavanju, uz savjete te opis pet prirodnih pristupa tretiranju mnogih dječjih zdravstvenih tegoba.  Uz pomoć kvalitetne prehrane, ljekovitog bilja, aromaterapije, refleksoterapije i homeopatije, moguće je ublažiti ili posve suzbiti tegobe kao što su povišena tjelesna temperatura, kašalj, prehlada, vodene kozice, ekcemi, nicanje zubi, pelenski osip, opekline i mnoge druge tegobe koje muče djecu, ali i roditelje.

Želite li saznati više o tome kako priroda može biti neprocjenjiv i siguran partner u brizi za zdravlje vaše djece te kako bez straha preuzeti aktivnu ulogu u stvaranju zdravlja cijele obitelji, pridružite nam se na ovom predavanju!

Predavanje se održava 29. 10. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1, Zagreb

Ulaznica na predavanje (20kn) ujedno je i vaučer kojim ostvarujete popust pri kupnji svih Planetopijinih knjiga na predavanjima te svih knjiga u knjižari Planetopija, Ilica 72. Na svakom predavanju ponuda knjiga po promotivnim cijenama.