Zvjezdana i Drako, brat i sestra, odlaze na magično putovanje svemirskim prostranstvima. Tko će im se još pridružiti na putovanju; je li Pluton planet ili nije; što su perzeidi, a što crna rupa; koji planet je Zemljina sestra i zašto, samo su neka od pitanja na koja će uz pomoć glavnih junaka i njihovog vjernog “sofisticiranog” robota saznati svi koji u nedjelju 23. lipnja u 20.30 sati, dođu u Muzej iluzija. Naime, ovaj najzabavniji muzej u Hrvatskoj, zahvaljujući sponzoru, brendu Pampers, ugostit će hvaljenu dječju predstavu "Dohvati Svemir“, koja je nastala u suradnji kreativnog tima boom! Teatra i astrofizičara Zvjezdarnice Zagreb.
U predstavi igraju Martina Čvek i Kruno Bakota, namijenjena je djeci starijoj od šest godina, a zbog svojeg edukativnog konteksta dobila je i preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja. Cilj predstave bio je na zabavan način obogatiti znanje djece o svemiru, ali ih i inspirirati za daljnja otkrića o svemirskom svijetu te im pobuditi interes za znanost.
Ako i vi želite uživati u ovoj hvalevrijednoj predstavi, namijenjenoj djeci starijoj od šest godina, Pampers je osigurao 15 ulaznica. Sve što trebate je zapratiti Instagram profil voditeljice Anje Alavanje Viljevac i Roditelja.hr. U komentaru ispod objave koja komunicira giveaway označite još nekoga čiji bi mališan također htio pogledati predstavu. Giveaway traje do 21. lipnja do podne.

Inače, brend Pampers najbolji je saveznik roditelja kroz sve faze djetetova razvoja. Osim pelena za njamlađe, Pampers u svojem aportimanu ima i Ninjamas Pyjama Pants pelene-gaćice, osmišljene kako bi pružile 100% zaštitu od curenja mokraće tijekom noći. Naime, djeca se razvijaju različitom brzinom i, doista, nije neobično da i starija djeca, koja više ne nose pelene, ponekad mokre u krevetu. Podaci kažu kako između 12 i 25% četverogodišnjaka ponekad mokri u krevetu, a povremeno 'pobjegne' i osmogodišnjacima – njih 8 do 10% suočava se s ovom nelagodom. Što je dijete veće, to je veći i tabu. Čak 60% djece osjeća se posramljeno zbog mokrenja u krevet, a svaki drugi roditelj bespomoćno. Pampers Ninjamas Pyjama Pants pelene-gaćice pružaju sigurnu i diskretnu zaštitu kako bi djeca mogla sigurnije zaspati, probuditi se suha i biti spremna za novi dan! Koriste tehnologiju trenutne apsorpcije koja pruža do 12 sati diskretne zaštite. Također, izgledaju i udobne su kao donje rublje, ne šuškaju prilikom nošenja, a tehnologija trenutne apsorpcije upija vlagu, pružajući cjelonoćnu zaštitu od curenja.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Pampers.