Hrvatski nogometaši često ističu koliko su im važne njihove obitelji, a ljubav prema svojoj djeci iskazuju i fotografijama na društvenim mrežama. Iako su neki Vatreni tajnoviti što se tiče privatnog života, Sportlife otkriva tko je od njih otac i koliko imaju djece. 

Vatreni s jednim djetetom

U ovu kategoriju spada najviše nogometnih reprezentativaca, a oni su: Mateo Kovačić, Domagoj Vida, Bruno Petković, Marko Pjaca, Dominik Livaković, Josip Stanišić i Mario Pašalić. Zanimljivo je kako svi imaju sina.

Mateo Kovačić i supruga Izabel dobili su sina Ivana u listopadu 2020. godine, ali ove godine njihova će obitelj dobiti pojačanje jer je lijepa poduzetnica trudna.

Domagoj Vida i supruga Ivana imaju sina Davida koji je bio zvijezda Svjetskog prvenstva u Rusiji jer je nakon utakmice s Engleskom bosonog potrčao tati u zagrljaj.

Bruno Petković i Iva Šarić imaju sina Adriana koji se rodio u travnju 2021. godine, a Iva s bivšim partnerom Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona.

Nogometaš Marko Pjaca i supruga Marija u braku su od 2021. godine, ali svoj privatni život skrivaju. Par ima dvogodišnjeg sina Luku.

Hrvatski vratar Dominik Livaković i njegova supruga Helena postali su roditelji 6. siječnja ove godine. Lijepa Zagrepčanka rodila je sina Joakima. Par je trudnoću skrivao, a vijest od proširenju obitelji obznanili su putem Instagrama.

'06.01.2024.', napisao je nogometaš uz fotografiju.

Josip Stanišić najbolje skriva privatni život, ali javnost je saznala da je početkom ove godine dobio sina. Međutim, nije poznato kako se zove niti tko je majka njegovog djeteta.

Mario Pašalić i supruga Marija dobili su sina Luku u veljači 2022. godine. Nogometaš je sretnu vijest podijelio na Instagramu.

‘Luka Pašalić 15.02.2022.’, napisao je tada.

Vatreni s dvoje djece

U ovoj skupini nalaze se Marcelo Brozović, Nikola Vlašić i Andrej Kramarić.

Marcelo Brozović i supruga Silvija Brozović imaju dvoje djece. Kći Aurora je na svijet stigla u proljeće 2017., a sin Rafael rodio se u listopadu 2019. godine.

Andrej i Mia Kramarić imaju sina i kćer. U kolovozu 2021. na svijet je stigao njihov sinčić Viktor, a prije nekoliko tjedana Mia je rodila djevojčicu Evu.

Brat proslavljenje atletičarke Blanke Vlašić, nogometaš Nikola Vlašić, i supruga Ana dobili su sina Nou u lipnju 2021. godine. Nedugo zatim, na Božić 2022. godine Ana je rodila i kćer, ali ime nije poznato javnosti.

Vatreni s troje djece

Samo trojica Vatrenih imaju više od dvoje djece, a to su Luka Modrić, Ante Budimir i Ivan Perišić. Obojica imaju troje djece. Modrić i supruga Vanja imaju sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.

Nogometaševa supruga i djeca redovito Luku bodre tijekom utakmica, kako onima za Real tako i za Hrvatsku.

undefined
Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia 

Ante i Monika Budimir u braku su od 2019. godine, a imaju trojicu sinova. Nije poznato kako se zovu, a nogometaš tek ponekad objavi obiteljske fotografije.

Ivan Perišić i supruga Josipa ponosni su roditelji sina Leonarda i kćerkice Manuele, a kako je Story ekskluzivno doznao u proljeće 2022. godine rodilo se njihovo treće dijete - sin Luka.