Održan je prvi talk show poznate hrvatske mom influencerice i bloggerice, Petre Ninčević, pod nazivom Mom Talk by Petra Ninčević. Tema Sex/Life: fikcija ili realnost, naišla je na izuzetno odobravanje ženske publike, a s ciljem daljnjeg rušenja tabua o istraživanju vlastite intime i pomicanju granica u partnerskim odnosima. Povrh toga, na događanju je također predstavljena nova knjiga ''44 poglavlja o 4 muškarca'' koja će zasigurno razigrati maštu čitateljica, ali i podići svijest o problemima o kojima se, nažalost, ne progovara dovoljno glasno. Knjiga američke autorice, B.B. Easton, a po kojoj je snimljena Netflixova uspješnica od dvije sezone- Sex/Life, serija koja je srušila sve rekorde gledanosti te knjiga prepuna pikantnih detalja iz spavaće sobe, zapravo otkrivaju puno ozbiljniju problematiku - otvaranje žena prema svojoj seksualnosti, istraživanje tijela te probleme u intimnom odnosu s partnerom.

Petra Ninčević, Sonja Švajhler, Sara Novak, Ivana Brez Murk 2.jpg
Promo 

Sugovornice koje su svojim vlastitim iskustvom posvjedočile i progovorile o još uvijek nedovoljno otvorenom društvu prema temi seksualnosti, bile su: Sonja Švajhler, influencerica (@supermama.sonja) i suvlasnica portala Supermame.hr, Sara Novak (@snažna.mama), magistra pedagogije i psihoterapeut realitetne terpije te Ivana Brez Murk (@tutus_and_sons), profesorica baleta, zaljubljenica u dobro štivo i prevoditeljica knjige ''44 poglavlja o 4 muškarca'' na hrvatski jezik, a koje je izdala naklada Morana.

Petra Ninčević 2.jpg
Promo 

Svaka od njih, različitih osobnosti, no svaka jedinstvena na svoj način, bile su složne u jednome - sve žene u jednom trenutku svog života, vezano za majčinstvo ili u odnosu s partnerom, prolaze iste stvari i suočavaju se s istim problemima. Poruka koju su zajedno željele prenijeti publici jest da se samo otvorenim razgovorom i radom na sebi te istraživanjem i iskazivanjem vlastitih želja i potreba može riješiti problem te olakšati život njima i dragim im osobama.

Petra Ninčević 4.jpg
Promo 

"Mom Talk by Petra Ninčević konceptualno je zamišljen kao opušteno druženje svih žena, bez obzira jesu li iskusile majčinstvo ili ne te iskren razgovor o temama iz svakodnevnog života, bez srama, predrasuda ili neugode. Posebno želim istaknuti teme koje su dugo vremena izbjegavane te su se neopravdano nazivale tabuima - ovdje ćemo ih itekako ogoliti, do srži", izjavila je idejna začetnica Mom Talka, majka dvoje djece, zaljubljenica u ples i marketinška stručnjakinja, Petra Ninčević.

Petra Ninčević, Sonja Švajhler.jpg
Promo 

Drugo izdanje Mom Talk by Petra Ninčević s novom, nešto drugačijom, ali jednako zanimljivom temom, održat će se već sljedeći mjesec u Vetro bar & bites-u u Zagrebu, a sve informacije i novosti možete saznati na @lipstick_mom_petra. Svaku gošću dočekat će mali znak pažnje, a ovoga puta za to se pobrinuo DayTox sa svojim kozmetičkim proizvodima za njegu lica.