Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević konačno je otkrila ime svoje kćerkice te objasnila značenje ovog vrlo posebnog i originalnog imena. 

Na Instagramu je pokazala nove tetovaže koje je stavila zajedno s partnerom Filipom, a iz njih se vidi da se njihova petomjesečna kći zove Mayla Lily.

"Mama i tata sad imaju matching tattoos - ime naše male princeziceeee! Ime u obliku otkucaja srca… Kad se udruže dva svijeta, onaj gornji i donji, sve je moguće. Gledam u ovo i pucaju me i emocije i hormoni i sve i nema riječi da opišem sreću koju osjećam! I to svakim danom sve više kad je gledam kako raste, kako karakter ‘izlazi’ iz nje već sad i kako se povezujemo!

Njeno ime je našlo put do nje, njeno ime je imalo značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to ‘slučajnosti’ i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli... Ali, očito joj je to ime bilo suđeno. “Snaga u bitci", napisala je uz objavu na Instagramu.

Inače, poznata mama otkrila je da su je na mjesto na kojem se sad tetovirala "pikali više od 120 puta da bi ona došla na ovaj svijet". "Tako malo biće, a već ti je učitelj", poručila je.