Jasmine Dinis, mama iz Australije, uzburkala je duhove objavom na Tik Toku u kojoj se opisala kao "tradicionalnu suprugu koja kćer odgaja da služi svojoj obitelji i ovisi o svom budućem mužu". "Želim da bude kao ja, umjesto da stekne fakultetsko obrazovanje ili vlastitu karijeru. Učim svoju kćer da je sasvim prihvatljivo ovisiti o muškarcu te da će joj služenje mužu i rađanje djece biti najveća radost", ispričala je u videu.

@jasminedinis2 In a world full of women teaching their children that their only goal is to go to university, get a good job and make money, I’m teaching my little girl to live a slow life, to be a biblical women that wants a husband & a beautiful family that she can serve daily. That joy comes from God & family, not from a career ️ #homesteading#tradwife#motherhood#foryoupage#stayathomemom#conservative♬ original sound - Jasmine Dinis

Većina od njezinih 150 tisuća pratitelja na Tik Toku i Instagramu ju osuđuje zbog njezinih stavova kojima promovira, kako kaže, tradicionalno majčinstvo i brak"Nadam se samo da ćeš joj biti podrška ako odabere karijeru, a ne ono što si joj ti namijenila", poručila je jedna osoba.