Breanna Strong je prošle godine organizirala najbolju proslavu trećeg rođendana za svoju kći Avery, barem je tako mislila u početku. Unajmila je mekani prostor za igru, naručila je pizze i nabavila divnu Frozen tortu, ali ostala je, prenosi Večernji list, shrvana kada se nitko od 27 djece koje je pozvala na rođendan nije pojavio.

"Pozvali smo 27-ero djece na Averyn treći rođendan. Nijedan njezin prijatelj nije se pojavio. Uzaludno potrošeni novac i vrijeme. Ovo je slomilo moje srce. Doslovno ću otići kući i grliti svoju djevojčicu", stoji u opisu videa. Breanna je dodala da je mislila kako će biti dovoljno djece na rođendanu, ali se situacija promijenila u zadnjem trenu. “Bio je planirani događaj na Facebooku. Sedam obitelji reklo je da dolaze, a tri su to jutro promijenile mišljenje, a ostale se nisu pojavile”, otkrila je.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow#birthdayparty#fyp#trending#sahm#makefriends♬ Get You The Moon - Kina

Ljudi su brzo izrazili empatiju u komentarima a, a jedna je korisnica napisala: "Ovo mi se dogodilo na moj 16. rođendan. Nikad više nisam pokušala dok nisam imala 26 godina i opet se dogodilo. Imam 39 godina, sada si uvijek samo priuštim dan u toplicama".