Advent u Ogulinu i ove će godine tradicionalno uveseljavati male i velike posjetitelje od 1. prosinca pa sve do 7. siječnja 2024. tijekom kojeg će se razdoblja održati brojna božićno-novogodišnja događanja. Tako će se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin održavati susret s dječjom književnicom Marijanom Križanović i proslavljenom glumicom Anjom Šovagović́ Despot. Na istom mjestu otvorit će se i izložba slika Art za po doma, kao i radionica za roditelje pod nazivom Podrška od početka te radionica za roditelje i djecu do treće godine Ogulinski maljani.

Foto_Izvan Fokusa 2.jpg
Demjan Rožman 

Ogulinska vodičica Sabina Gvozdić zadužena je za nezaobilaznu „Bajkovitu rutu vođenja“ koja kreće ispred Frankopanskog kaštela, a u popularnom Centru za posjetitelje Ivanina kuća bajke odvijat će se Adventske radionice. U Pučkom otvorenom učilištu Ogulin Dječja scena Teatar Gavran izvest će predstavu za djecu pod nazivom „Bjelobradi nosi darove“.

U nedjelju 31. prosinca u 11 sati mališani će ispratiti Staru godinu na koncertu popularnog mladog pjevača Marka Kutlića u Parku kralja Tomislava! Istoga dana okupljene će svojim plesnim nastupom počastiti „Ogulinske mažoretkinje“, održat će se i tombola u organizaciji Dječjeg gradskog vijeća i DND-a Ogulin, kao „Božićni ples“ plesne grupe Stars, ženske udruge Katarine iz Josipdola.

Foto_Izvan Fokusa 3.jpg
Demjan Rožman 

Ovo je samo dio programa koji očekuje sve posjetitelje ovoga grada podno Kleka, a ulaz na Bajkoviti advent u Ogulinu te uživanje u raznovrsnom programu u potpunosti je besplatno za sve uzraste.

Foto_Domagoj Palčić.jpg
Domagoj Palčić