Djeca nisu za svakoga. No to ne ovisi isključivo o pripadnosti određenom, horoskopskom znaku. Iako astrolozi ističu da postoje određeni pripadnici Zodijaka koji su jednostavno manje skloni zasnivanju obitelji. I to se u prvom redu odnosi, donosi portal Bustle, na ova tri znaka.

BLIZANCI
Popularni zračni znak uvijek ima pretrpan raspored ispunjen zabavama, večerama i događanjima, jer vole upoznavati nove ljude i sklapati prijateljstva. Dakle, ako nisu voljni staviti društvene aktivnosti na pauzu, osnivanje obitelji možda nije izbor za Blizance.

LAV
Pripadnici ovog znaka vode zabavan i spontan život. Nažalost, to je prilično teško s djecom, posebno s dojenčadi. Lavovi su izrazito mladenačkog duha, budući da njima vlada peta kuća unutarnjeg djeteta i razigranosti. Upravo to bi ih moglo odvratiti od osnivanja obitelji do kasnih 30-ih ili ranih 40-ih. Ako se uopće odluče na to.

STRIJELAC
Nitko ne voli putovanja više od Strijelca. Avanturistički nastrojen vatreni znak žudi za time da istraži svijet, ali to nije tako lako učiniti kada sa sobom na put morate povesti malo dijete. Umjesto da mijenjaju pelene oni bi radije vrijeme provodili skačući padobranom i penjući se po planinama.

shutterstock_1924990646.jpg
Shutterstock Avanturistički nastrojeni Strijelci žude za time da istraže svijet