Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SESTRE UZELE ŠKARE U RUKE I ZAVRŠILE U NEVOLJI: Pogledajte urnebesni video u kojem starija djevojčica mlađoj reže kosu

Autor Roditelji.hr

TikTok video sestara iz Teksasa postao je viralan iz pogrešnih razloga

 Sestre same odrezale kosu i to pokušale sakriti od mame Izvor: TikTok Screenshot

Video koji je prikupio više od 3 milijuna pregleda snimila je 15-godišnja Valentina Zamarripa i to slučajno.Tinejdžerica je kameru upalila kako bi pratiteljima objasnila svoju beauty rutinu, a onda je u jednom trenutku u spavaću sobu ušla njezina devetogodišnja sestra Khaleesi i zatražila škare.

Zbunjena Valentina savjetovala je sestru da bude oprezna i nastavila sa svojim beauty monologom kad je u pozadini začula vrisak. "Khaleesi me ošišala", Valentinina osmogodišnja sestra Camelia ušla je u sobu vrišteći i pokazujući svoje šiške. Camelia je, prenosi People, bila izbezumljena, zbog čega je Valentina zamolila Khaleesi da zatvori vrata prije nego što njihova mama Gresia sazna što se dogodilo. Usred meteža, njihova mlađa sestra Magdalena je ušla u sobu i rekla: "Oooh! U nevolji si!". Valentina ju je ušutkala ponudivši joj kolačić i nastavila popravljati Camelijine neravne šiške.

@palmview956oficial GURWM gone wrong.. Camelia cut her bangs Again #parati#sisters#hermanas#gurwm#valentina#scissors#camelia#magdalena#bangs#fypシ#956#palmview956#viral#rgv#zamarripa#zamarripasisters#fail#gonewrong#letsgetto200k#rgv956#rgvtx956♬ original sound - Palmview956Oficial2.0

Nakon što joj je uspjela složiti „slatku“ frizuru, u sobu je ušla njihova mama. Čim je vidjela Camelijinu kosu zahtijevala je da joj kažu tko ju je ošišao. Zatim je rekla Cameliji da ode pokazati frizuru tati. Tu se video prekida, a Valentina traži od svojih gledatelja da se "mole za njih".

Možda će vas zanimati

Najnovije