Sarah Lahbati Gutierrez jedna je od najpopularnijih filipinskih glumica i influencerica, a nosi i titulu najljepše majke na svijetu. Ova 29-godišnjakinja rođena je i odrasla u Švicarskoj, njezina je majka filipinskog, a otac marokanskog porijekla. Nakon završene srednje škole u rodnoj Švicarskoj, Sarah je odlučila nastaviti školovanje na Filipinima.

Za vrijeme studija prijavila se na tamošnji popularni reality show „StarStruck“ u kojem je odnijela pobjedu, osvojila novac i ugovor s mrežom GMA Network. Tako je i započela njezina glumačka karijera, a na setu je upoznala i supruga Richarda Gutierreza, Amerikanca filipinskih korijena koji je u Hollywoodu već ostvario uspješnu karijeru. Par je prije deset godina dobio sina Ziona, a 2018. rodio im se i drugi sin Kai.

Odgoj dječaka je čast i avantura. Kad ih gledam, poželim da mogu usporiti vrijeme. Čini mi se kao da sam ih rodila prije nekoliko dana, a odjednom imam tog velikog dječaka koji je ljubazan, inteligentan i pažljiv. Imam i drskog, neizmjerno slatkog, smiješnog i ne tako malog Kaija“, otkrila je jednom prilikom i dodala kako se i ona mučila s prihvaćanjem svog tijela, osobito strija, ali i usklađivanjem karijere i majčinstva.