Nancy Hauck iz St. Georgea u američkoj državi Utah imala je 56 godina kada je ostala trudna s vlastitom unukom. Naime, njezina 30-godišnja snaha nije više mogla imati djece stoga je Nancy odlučila biti surogat majka za nju i svog sina Jeffa. Početkom studenog prošle godine rodila je djevojčicu Hannah, a na porodu su bili prisutni i njezin sin, snaha te suprug Jason.

Iako je zahvalna što je imala priliku roditi svoju unuku, Nancy priznaje da je surogat majčinstvo bilo puno izazova. „Iako znam da je dijete kod mog sina, svejedno mi se javi taj osjećaj praznine“.

Cambria i Jeff već imaju četvero djece, no željeli su još.Blizanke Veru i Ayvu dobili su prije šest godina zahvaljujući umjetnoj oplodnji, a zatim su dobili danas dvogodišnje blizanace Diseala i Luku. No porod je bio traumatičan i Cambriji je odstranjena maternica. Budući da su još uvijek imali pohranjene zamrznute embrije, odlučili su potražiti surogat majku. Budući da je znala koliko njezin sin i snaha žele još djece Nancy se sama ponudila da im bude surogat majka.

Nakon što su stručnjaci potvrdili kako je sposobna rađati još djece, Nancy je u siječnju 2022. započela s hormonskom terapijom. Svaki si je dan narednih 12 tjedana ubrizgavala hormonske injekcije, a mjesec dana kasnije je obavljen prijenos embrija u maternicu.