Prošla su četiri mjeseca otkako je pjevačica Lana Jurčević napravila test na trudnoću koji je pokazao dugo željeni plus. Pjevačica je sada sretnu vijest obznanila i svojim prateljima na Instagramu i to emotivnim video uratkom.

Otac je Zagrepčanin Filip Kratofil s kojim je Lana pet godina u sretnoj vezi. 

‘On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida’, objasnila je pjevačica u razgovoru za Story. 

Na pitanja o majčinstvu Lana nikad nije konkretno odgovorila, evo što je rekla jednom prilikom: "E to je tipično narodski, nemam odgovor na to pitanje, nikad nisam bila od onih curica koja je sanjala da se uda, uvijek sam razmišljala da sve moram sama, pa ako dođe princ naći ćemo mjesta za njega... Voljela bih biti majka, mislim da takve stvari dođu u pravom trenutku, to je osjetljiva tema za žene, osim ako baš žele dobiti bebu kao mlade, no ja sam uvijek željela prvo posložiti život".