Ovaj šaljivi otac je u samoj jednoj minuti sažeo najzanimljivije događaje jednog kišnog dana na odmorus djecom u grčkom ljetovalištu, a njegov je video dobrano nasmijao sve koji su ga pogledali.

„Treći dan na moru i ovo ljetovanje je postalo 10 posto skuplje, jer je padala kiša i jedan dan nam je propao. Dobro, nije baš propao jer smo se igrali cijeli dan s djecom u sobi i njima je bilo super, a djeca su ukras svijeta, a glupa kiša i dalje pada, mogao sam i kod kuće animirati djecu i jesti dosta lošiji, ali dosta jeftiniji giros“ započinje priču tata i dodaje:

„Bilo kako bilo, navečer je moja žena došla na genijalnu ideju – da djeci iz auta izvadimo romobile, što je značilo da su postali duplo brži i da moram trčati duplo brže, dok se ispričavam ljudima u prolazu, na nekoliko svjetskih jezika s vrlo lošim izgovorom. Imali smo i problem, jer se Vukanov romobil nije mogao rasklopiti, ali nažalost, kasnije sam uspio u tome, pa ni njega više ne mogu stići. Kao i svakom dobrom majstoru ostao mi je jedan dio viška – u prijevodu, nikada ga više nećemo moći sklopiti. Mojoj ženi se ispunila želja da pliva po kiši, a spasioc nam nije dao da to radimo u bazenu, jer može udariti grom pa ćemo svi pozelenjeti. Mislim da mu engleski nije jača strana. Na kraju, dan nije skroz propao jer smo opet išli u mini disko. Mrzim mini disko“, zaključio je šaljivi tata.

shutterstock_663880561.jpg
Shutterstock 'Na kraju, dan nije skroz propao jer smo opet išli u mini disko. Mrzim mini disko', zaključio je šaljivi tata