Budući da glazbenik Petar Grašo na Instagramu ne objavljuje privatne fotografije rijetko imamo priliku vidjeti njegovu obitelj, osobito kćer Albu koja će 17. srpnja navršiti godinu dana. Naš ju je fotograf snimio na zagrebačkoj Ilici u šetnji s mamom Hanom Huljić Grašo, bakom Vjekoslavom Huljić i kolumnisticom i influencericom Andreom Andrassy.

Hana Huljic_RG (7).JPG
Robert Gašpert Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Grašo, malena Alba i Andrea Andrassy prošetale su zagrebačkom Ilicom

Hana je Albu rodila u splitskom rodilištu i to carskim rezom, a djevojčica je uranila gotovo tjedan dana. - Te večeri sam bio toliko umoran, imao sam koncerte, a ona je malo ranije došla, nekoliko dana prije nego što smo mi mislili. Ostavio sam desetak dana da budem kod kuće, ali dijete je malo uranilo. Bio sam toliko umoran da sam samo došao kod majke i oca, tamo su bili Tonči i Vjekoslava i jednostavno smo popili crno vino i uživali u trenutku – ispričao je jednom prilikom Petar koji je do Splita brzo doputovao iz Makedonije.

Hana Huljic_RG (5)+.jpg
Robert Gašpert Hana je Albu rodila u splitskom rodilištu carskim rezom

- Jedan od sretnijih momenata je kada sam se 17. srpnja vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skoplja do Zagreba, pa autom do Splita, kada sam došao u deset sati u rodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke. Rekao sam sam sebi: 'Ovo je tvoje, majstore, pa ti sad vidi'. To je jedan trenutak koji nikada neću zaboraviti – objasnio je i dodao kako i on i supruga Hana često pjevuše kćerkici.

Hana Huljic_RG (6)+.jpg
Robert Gašpert Petar je deset sati putovao iz Ohrida do Zagreba pa autom do Splita kako bi vidio tek rođenu kćer

- Uhvatim se da pjevam dok nju držim u rukama, jer ja nonstop pjevam nešto, nonstop pjevušim u kući. Sad joj majka pjeva. Majka ima lijep i anđeoski glas tako da nije problem - ispričao je.

Hana Huljic_RG (2).JPG
Robert Gašpert Ponosni otac je priznao da i on i majka često pjevuše djevojčici