Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić je danas u 8.35 rodila svoje prvo dijete u splitskom KBC-u, a ‘veseli smotuljak’ došao je baš na njezin 39. rođendan. Kako doznaje 24 sata, i mama i beba su dobro. Njezin sinčić, navodno, nosit će ime Mondo.

Blanka je nedavno za Story izjavila kako će ime bebe biti internacionalno da se može lijepo izgovarati i na hrvatskom i na drugim jezicima.

Blanka se za Rubena Van Guchta, i oca svoga djeteta, udala 26. svibnja ove godine, što je, kao i vijest o trudnoći, objavila u svojoj emotivnoj poruci na Instagramu uz nekoliko fotografija s vjenčanja.


Iako je Blanki prvo tromjesečje bilo obilježeno jutarnjim mučninama i niskom razinom energije, sportašica se ulaskom u 2. tromjesečje i trudna posvetila vježbanju i održavanju svoje kondicije.


‘Tijekom prvoga tromjesečja borila sam se s jutarnjim mučninama I umorom pa sam nakratko prekinula svakodnevnu rutinu vježbanja. No sad mi se energija vratila pa sam, uz neke prilagodbe, opet spremna svaki dan vježbati’, napisala je bivša atletičarka u objavi otprije četiri i pol mjeseca, a na snimci joj se vidi već poveći trbuščić.