Princ Harry i Meghan Markle konačno su odlučili gdje žele živjeti. Kupili su imanje veličine 18.000 četvornih metara, u Montecitu u Kaliforniji, oko 90 milja od Los Angelesa. Oprah Winfrey, Rob Lowe, Georgea Lucas, a odnedavno i Katy Perry i Orlando Bloom, susjedi su ovog slavnog para koji je za svoj novi dom izdvojio oko 14,6 milijuna dolara. Kuća ima devet spavaćih soba i 16 kupaonica. Ima ogroman bazen, kino, teretanu, spa centar, knjižnicu, ured, ogroman vinski podrum, sobu za zabavu i igru, teniski teren, garažu za pet automobila i veliko igralište na kojem će princ Archie moći zabavljati satima. Obitelj će, nadaju se, na ovom imanju moći sačuvati privatnosti, a i uživati u nevjerojatnom panoramskom pogledu na ocean i planine.

U susjedstvu ove slavne obitelji, kuću su kupili i Orlando Bloom i Katty Perry, koji će ovih dana postati roditelji. Čija vam se rezidencija više sviđa?

Evo i nekoliko fotografija raskošnog zdanja Katty Perry i Orlanda Blooma, koji "broje sitno" do dolaska djevojčice, koja će - po svemu sudeći - biti društvo za igru malenom Archieju. Oni su bili nešto skromniji od bivšeg kraljevskog para, pa su za svoj novi dom izdvojili nešto manje od 10 milijuna dolara.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia