Ruskinja Cristina Ozturk (24), koja je već majka 22 djece, sanja o tome da će jednoga dana imati 105 djece. Ona i njezin suprug Galip Ozturk, 55-godišnji poduzetnik, preko surogat majki postali su roditelji 21 mališana.

Cristina je svoju prvu bebu rodila sa 17 godina a potom je upoznala sadašnjeg supruga koji je imao isti san kao i ona – imati puno djece. Njih su dvoje od ožujka 2020. do srpnja 2021. potrošili više od 166.000 dolara na surogat majke samo da tijekom jedne godine dobiju 20 beba. Njihova 21. beba rođena je prije samo tri mjeseca. 

Navodno, godišnje na 16 dadilja potroše više od 82.000 dolara s punim radnim vremenom, a na tjedne potrepštine za djecu odlazi im od 4900 dolara (31.673 kn) do 5800 dolara (37491 kn).

Stoga, na sve troškove koje su imali unatrag 2 godine, nije ni čudo da je Galip pokušao 'nešto sakriti ispod tepiha' pa je nedavno uhićen zbog krivotvorenja dokumenata i pranja novca, a Cristina je ostala sama s djecom. Ruskinja priznaje da joj je nakon uhićenja njezina supruga, teško brinuti o njihovoj velikoj obitelji.

‘Osjećaj usamljenosti me ne napušta čak ni uz toliko bliskih ljudi u blizini. Navikla sam da je moj muž kod kuće, da je uvijek tu. Posljednjih godina radi od doma pa smo stalno bili zajedno. Noću, kad smo djecu stavljali na spavanje, čavrljali smo. Ako sam išla u Tbilisi ili Istanbul, satima smo telefonirali’, napisala je na svome Instagramu.

Kako je prije braka s Ruskinjom Cristinom Galip živio u Turskoj, nakon što je vijest o njegovu uhićenju postala viralna, turski su dužnosnici otkrili da se radi o istom čovjeku koji je pobjegao iz Turske jer je tamo optužen za ubojstvo. Navodno, motiv ubojstva bila je krvna osveta.