Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIHANNA RODILA SINČIĆA: Presretni roditelji skrivali su sretnu vijest, a ime bebe će još neko vrijeme ostati tajna

Autor Sanja Matasić

Pjevačica je rodila sinčića, a par je ove vijesti nekoliko dana držao u tajnosti

 riri.jpg Izvor: Instagram

Iako Rihanna i Asap Rocky nisu još objavili ime svoga sinčića, kako strani mediji prenose, pjevačica je rodila 13. svibnja.  'Rihanna je dobro. Jako su uzbuđeni što su roditelji. Rihanna je prekrasna mama', izvor blizak paru izjavio je za People.

Sretni roditelji uspjeli su vijest o rođenju bebe nekoliko dana zadržati u javnosti, a Rihannina je posljednji put viđena u javnosti 9. svibnja u Santa Monici u Kaliforniji

Pjevačica se nedavno fotografirala i za Vouge, a tijekom cijele je trudnoće pažnju plijenila svojim modnim trudničkim kombinacijama. 

Poznati par objavio je Rihanninu trudnoću početkom 2022. godine, šetajući New Yorkom.  

Rihanna je već u javnosti govorila o tome kako je trudnoća promijenila njezino tijelo, a kad je njega u pitanju istaknula je da je posebno obraćala pozornost na hidrataciju.  

'Lice mi se zaokružilo, nos se malčice proširio. Sve je izazov, od toga da se odijevate pa do toga kako ćete se našminkati. No ja volim izazove', rekla je za Elle.

Posljednji mjeseci Rihannine trudnoće bili su ispunjeni glasinama o njezinu zaručniku Rockyju, ali par se nije izjasnio niti u javnosti dao ikakvu izjavu na tu temu. Naime, Rockyja su na Twitteru optužili da je prevario Rihannu s njezinom suradnicom, i da ih je pjevačica čak 'uhvatila' na djelu. No Luis Positano, koji je vijest objavio na svom Twitter profilu, kasnije je to opovrgnuo i javno se ispričao.

Najnovije

Najpopularnije