Za slavljenički broj magazina Story, pjevačica, voditeljica i poduzetnica Maja Šuput otkrila je najslađe detalje o svome Bloomu, najmlađem influenceru u Hrvatskoj. Naravno, kao i svakoj mami, maleni Bloom je svjetlo njezina života, a Maja je svoga dječaka opisala kao iznimno dobro i prilagodljivo dijete. Dodala je i kako je njezin sinčić pravi veseljak i da gotovo nikad ne plače.  

'Nigdje ne spava kao u hotelu. To ne možete zamisliti... Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani - od ribe, mesa, poriluka', za Story govori mama Maja.

Na pitanje kakva je mama, pjevačica je odgovorila: 'Iako sam mislila da znam što je ljubav, zapravo nisam znala dok nisam rodila Blooma. Ta količina ljubavi i brige ne može se ni s čim mjeriti. Nikad više neću nikoga tako voljeti'.

Nedavno je Bloom bio i na proslavi Storyjeva rođendana, a za tu je priliku pozirao kameri, čak je mogao kušati i tortu.  

'Ovo je bilo prvi put da smo mu to dopustili. Torta je posebno napravljena za ovu priliku, i to za bebe. Nema štetnih sastojaka pa je malo kušao, ali veća mu je fora bila zamuljati rukice i lice. Stan je nakon toga izgledao ‘fantastično’. Ali, eto, njemu je bilo super i ne sumnjam da bi ponovio', govori Maja. 

Na pitanje kakav je Bloom bio na snimanju za slavljenički broj Storyja, Maja je ponosno odgovorila: 'Kad je riječ o djetetu, na snimanju uvijek možeš biti spreman na sve. Imamo sreću što Bloom iznimno voli fotoaparat, što se može vidjeti na njegovim fotografijama. Fascinantno je što uvijek gleda direktno u kameru. Naravno da to nikad ne traje dugo jer, kao i svako dijete, vidi nešto što mu odvuče pozornost tako da su sve njegove fotografije nastale u trenutku.'