Glumica Megan Fox je ponosna majka trojice sinova.

Ona i bivši suprug Brian Austin Greennisu se razišli mirno, ali su zbog trojice dječaka ostali u korektnim odnosima jer su im oni na prvome mjestu. Najstariji Noah Shannon ima 9 godina, Bodhi Ranson godinu manje, dok najmlađi Journey River ima 5 godina.

Megan je nedavno ukrasila naslovnicu poznatog časopisa Glamour, a pohvalila se kako njeni dečki imaju ograničen pristup internetu te zbog toga još nisu u potpunosti svjesni što znači biti dijete svjetski popularne zvijezde.

Također, Megan tvrdi kako njeni sinovi idu u školu s djecom čiji roditelji imaju sličan pristup odgoju, no glumica već neko vrijeme ima jedan sasvim drugi problem s najstarijim sinom Noahom.

Noah, naime, već neko vrijeme obožava nositi haljine, zbog čega ga ostala djeca zadirkuju na školskim hodnicima. I dok škola nema nikakav problem s tim, drugi učenici očito imaju.

'Jako je hrabar i ponosna sam na njega, no pritom se jako brinem. Svjesna sam da postoji razlog zbog kojeg je to odabrao, podržavam ga ali ne mogu se prestati brinuti', iskreno je priznala glumica za Noaha koji je prvu haljinu odjenuo sa samo dvije godine.

Megan Fox ima sina koji voli nositi haljine
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Objasnila je kako ga je odmah podržala u tome te si rekla kako ga ne smije nipošto ograničavati.

'Ubrzo nakon toga kupila sam mu nekoliko slikovnica. Kad je naučio čitati, dobio je i knjige o rodnim stereotipima. Neke su napisala transrodna djeca. Neke govore o tome kako možeš biti dječak i nositi haljinu jer imaš pravo izraziti se kroz svoju odjeću kako želiš, što ne mora imati veze sa seksualnošću', nastavila je 35-godišnja glumica kojoj i ostali sinovi ponekad nose haljine te imaju duge kose kao i najstariji.

Također, Noah je na nedavnom odmoru s tatom i njegovom novom djevojkom na Havajima pokazao kako voli nositi dvodijelne badiće.

'Dečki ne nose haljine', 'dečki ne nose ružičasto'. To mu stalno govore. Pokušavam ga naučiti da ne gubi samopouzdanje bez obzira na sve', zaključila je Megan te napomenula kako je njen sin, unatoč svemu, vrlo siguran u sebe.

'Svi dečki smijali su mi se kad sam došao, ali nije me briga. Previše volim haljine', poručio joj je Noah.

BENS / Backgrid USA / Profimedia, Jacson / Splash / Profimedia Megan Fox s djecom