Jessica Smith je mama TikTokerica koja očito dobro razumije što znači boriti se s hrpom prljavoga suđa svaki dan. Očito joj je dozlogrdilo pa se snašla i nije mogla izdržati da svoje rješenje ne ponudi i ostalim roditeljima. 

‘Sigurna sam da će se naći neki uvrijeđeni time što ponekad večeramo iz papirnatih tanjura, ali ne volim prati posuđe’, počela je svoj video ovim riječima pa nastavila objašnjavati kako je zaključila da je zapravo redovita kupnja po nekoliko stotina papirantih tanjura štednja i vremena i novca.

@reefrainaria.shop Lazy mom hack #momhack#moneysavingtips#momtips#momtipsandtricks♬ original sound - jessica smith

Čak je preporučila i koja pakiranja tanjura su ekonomična, a ona ih koristi svakodnevno. Reakcije pratitelja su bile različite, a većina jo je prebacila bezobzirnost prema okolišu i lijenost. Naravno, bilo je i onih koji su joj skrenuli pozornost na to da njezina priča o štednji baš 'ne drži vodu' jer bi sigurno manje novca potrošila da se primi posla i opere tanjure.

No, to nije sve, Jessica štedi i na pranju ručnika i kuhinjskih krpa jer je otkrila da su joj papirnati ručnici puno draži. Upotrijebi ih i samo baci.