Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maja Šuput o svome sinu: 'Najsretnija sam kad mi kažete da je isti moj tata'

Pjevačica se podsjetila svoga oca, Borisa Šuputa, i svojom objavom na društvenim mrežama dotaknula mnoge pratitelje. Koliko samo Bloom sliči svome djedu...

 maja šuput

Kako pjevačica Maja Šuput na svome Instagramu često objavljuje Bloomove slike, vjerojatno su se mnogi pratitelji pitali na koga sliči mali slatkiš. No, očito da oni koji se sjećaju Majinoga tate Borisa Šuputa, ali i sama pjevačica, vide sličnost između djeda i unuka. Nažalost, Majin je tata preminuo 2018. godine, a objavivši njegovu fotografiju uz fotografiju Blooma, mnogima je obnovila lijepu uspomenu na svoga oca, jednog od najuspješnijih hrvatskih menadžera.

View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)

'Šarmer od rođenja i dok se mi doma pitamo na koga je Bloom, najsretnija sam kad mi kažete da je isti moj tata. Da su se samo ta dva šarmera imali priliku upoznati, gdje bi im bio kraj. Moj tata bi pucao od ponosa...', napisala je Maja.

U komentarima na Majinu usporedbu, pratitelji su se sjetili pokojnoga Borisa Šuputa, i to u najljepšem svjetlu.

'Divan pravi gospodin, sjećam se njega i mame kao baš lijepog para', 'Na svog dedu, Borisa Šuputa, čuvenog barba Borivoja, kako ga je Jelena Rozga zvala', bili su neki od komentara.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije