Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mala Lena slijedi primjer mame Jelene Veljače, a neki se ne slažu s tim!

Da su roditelji primjer djeci, dokaz je i Jelena Veljača i njezina kći Lena. Naime, glumica je neke za korisne navike prenijela na svoje dijete, ali nisu svi time oduševljeni

 jelena veljača

Prošli je vikend 40-godišnja glumica, scenaristica i aktivistica Jelena Veljača provela u u Termama Sveti Martin sa svojom kćeri Lenom, a jutra su iskoristile za jogu.

Iako Lena ima tek 5 godina, djevojčica savršeno mirno sjeti u lotos položaju i meditira. Ponosna Jelena objavila je fotografiju na svome Instagramu, a komentari pratitelja su bili podijeljeni.

Dok su joj neke mame u komentarima poručile kako je nevjerojatno koliko to djecu smiruje, neke su je oštro kritizirale.

'Nemojte to djeci raditi. Da budu 30-godišnjaci dok su još bezgrešna bića', jedan je od komentara. Veljača je neke od obožavatelja iznenadila i opisom Lenine fotografije u kojem je napisala 'namaste', što je uljudan način pozdravljanja koji prevladava u hindskoj kulturi i koristi se pri susretu, ali i pri rastanku. Značenje te riječi se diljem svijeta prepoznaje kao oznaku mira, časti i poštovanja.

Jelena već neko vrijeme vježba jogu, koju je uvela u svoju jutarnju rutinu, a kako su djeci roditelji uzor, i malena je Lena počela vježbati...

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije