Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo će vas istog trena uvesti u blagdansko raspoloženje

Njezina izvedba pjesme 'White Christmas' oduševit će vas na prvo slušanje

Svi se još sjećamo te 2015. godine kada je svojom izvedbom Beyonceine pjesme 'Listen', jednostavno rasturila. Mia Negovetić tada je pobijedila u RTL-ovom showu 'Zvjezdice', a glazba je i sve ove godine ostala njezin život. Gledali smo ju tako ove godine na Dori gdje se predstavila pjesmom 'When It Comes To You', a isječke sa svojih nastupa katkada dijeli na društvenim mrežama. Nedavno je pak podijelila i jedan iz svog doma. Uz pratnju bratića na gitari, Mia je svojim božanskim glasom otpjevala 'White Christmas', čime nas je na najljepši način uvela u blagdansko raspoloženje.

"Došao bratić u posjetu pa smo se zanijeli božićnim duhom", napisala je Mia u opisu videa koji morate poslušati.

Sasvim očekivano uslijedili su samo sjajni komentari, a u jednom od njih pisalo je da zvuče kao da su pjesmu već obradili u studiju. 

Inače Mia je nedavno napunila 18 godina, a mi jedva čekamo pratiti kako će se razvijati njezina karijera u kojoj je već doista puno toga ostvarila.

"Mene očekuje još veća ozbiljnost oko karijere koja je preda mnom. Moram priznati da sam od svih nastupa i svih događaja na koje sam ponosna i koje ću pamtiti zauvijek ipak najponosnija na pjesme koje sam sama napisala i objavila. To smatram jako velikim uspjehom", kazala je za Story nakon proslave rođendana. 

Tekst: J. S. 
Foto: Instagram 

Najnovije

Najpopularnije