Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jolin sin proslavio 1. rođendan! Kako je bilo na zabavi?

Tata četvero djece, splitski pjevač Jole, ne može biti sretniji sa svoje tri kćeri i sinčićem

Kraj studenog posebno je radostan za obitelj splitskog pjevača Jole. Prošle godine u to vrijeme njegova supruga Ana rodila je njihovo četvrto dijete. Nakon tri djevojčice, Ive, Eme i Tije, posebnu radost donio im je maleni dječak. Miljenik obitelji, Ivan Luka sada je proslavio svoj prvi rođendan, no kako mu pada baš na današnji dan kada je ponedjeljak, roditelji su se pobrinuli da malu obiteljsku proslavu naprave tijekom vikenda.

A kako to Ana Čagalj uvijek napravi, da sve do detalja bude isplanirano i prekrasno, tako je bilo i ovaj put. Ivan Luka odjeven u tamno plave hlače s tregerima, bijelu košulju s leptir mašnom i s velikim osmijehom na licu, puhnuo je u prvu svjećicu na svojoj prvoj rođendanskoj torti. Zaista velik i radostan događaj za Jolinu obitelj!

Fotografijom svog sretnog mališana pohvalio se i sam pjevač na društvenim mrežama, gdje je svome princu, kako mu tepa, još jednom čestitao rođendan. A na divne fotografije nisu ostali imuni ni njegovi pratitelji koji su mu odmah krenuli čestitati taj radostan dan.

View this post on Instagram

A post shared by Jole (@joleofficial)

Tekst: J. S.
Foto: Tina Šuto/Photoshooto, Bruna Antičić

Najnovije

Najpopularnije