Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumači par dobio drugo zajedničko dijete: Jelena Perčin rodila sina

Glumica Jelena Perčin rodila je svoje treće dijete. nakon dvije kćeri dobila je sina

Glumački par, Momčilo Otašević i Jelena Perčin postali su roditelji još jednog mališana. Razlog za novu dozu sreće pružio im je sinčić, kojeg je Jelena rodila jučer u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, piše Jutarnji list.

Njih dvoje već imaju dvogodišnju kćerkicu Mašu, a zajedno odgajaju i Jeleninu 11-godišnju kćer Lotu, iz bivšeg braka.

Da će dobiti još jedno dijete, glumica je u lipnju potvdrila za Story.hr kada je kazala: "Presretni smo. Sada nam je najvažnije da trudnoća prođe u redu i da nam se rodi zdrava beba".

A tako je i bilo. Jelenu je porodila ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, koja se u rađaoni pobrinula da sretno na svijet stignu i bebe još nekih poznatih žena, kao što su Vanja Modrić, supruga Luke Modrića te Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića, koja je njihova sina Ivana rodila sredinom listopada.

Koliko Momčilu očinstvo znači otkrio je nakon što je dobio kćer Mašu: "Definitivno sam bolja osoba otkako sam postao otac. Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili. Puno se toga dogodilo na emotivnom planu, a vraćaju mi se i sjećanja: razmišljam kako su moji roditelji nešto napravili pa kakav je bio moj odnos sa sestrom dok gledam Mašu i Lotu. Radim puno, rastrgan sam na sve strane, ali ne osjećam nervozu, ništa mi nije teško i jedva čekam da dođem kući. Sve zaboravim kad mi se Maša nasmije".

Tekst: J. S.
Foto: Story

Najnovije

Najpopularnije