Glumica Nataša Janjić Medančić ponosn aje mama dvoje djece: 2-godišnjeg Tonija i djevojčice Kaje, koju je rodila prije četiri mjeseca. Jedna od njezinih posljednjih objava na Instagramu iznenadila je brojne njezine pratitelje, koji su pomislili da glumici i suprugu Nenadu Madenčiću stiže treće dijete. Naime, na fotografiji se jasno vidi trudnički trbuh u poodmakloj fazi trudnoće.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)

"Život je poput ogledala. Nasmiješi mu se i ono će se nasmiješiti tebi natrag", napisala je glumica ispod Instagram posta te ubrzo otkrila da se radi o fotografiji dok je bila trudna s Tonijem. Ova lijepa uspomena naišla je, očekivano, na prekrasne komentare njezinih pratitelja, kojih je na ovoj društvenoj mreži više od 80 tisuća.

"Sve se vrti oko djece i ovoga puta nemam vremena za prepuštanje umoru. Kada ne hranim Kaju što je svaka 3-4 sata ili kada ne hvatam njezinu budnost da se pomazimo, cijelo vrijeme smo oko Tonija, koji je brbljavo, veselo i znatiželjno dijete, pa je igra s njim sada jako zabavna kada se možemo sporazumijevati", opisala je Nataša svoju obiteljsku rutinu, u jednom od prvih intervjua koje je dala nakon što je po drugi puta postala mama. Tada je otkrila i to da je Kaja dobra i mirna bebica, baš kakav je i Toni bio, i kako su suprug i ona priželjkivali.

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram