Jedan od najpoznatijih domaćih chefova, 44-godišnji David Skoko, široj je javnosti postao poznatiji nakon što se pojavio u nekoliko raznih kulinarskih emisija, od MasterChefa do showa 'Kuhan i pečen', a tom prilikom publika se mogla uvjeriti koliko je strastven u svom poslu, ali i koliko je strpljiv i smiren. Svoju ljubav prema kuhanju ovaj Puljanin je prenio i na svog 12-godišnjeg sina Antona kojeg je dobio u braku sa suprugom Anom, s kojom je sretno oženjen više od 20 godina

"Anton je divno djete, razigran i blesav, ali kada zatreba potpuno koncentriran i posvećen. Napraviti ću sve što mogu da mu omogućimo da svaki svoj potencijal ispuni do kraja, koji god da izabere", rekao je za Story.hr Skoko, ponosan što sin voli i kuhanje i more.

View this post on Instagram

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

"Antonu se zapravo po rođenju desilo da odrasta u kuhinji, nije baš imao izbora. Od kada je bio beba none su ga čuvale. To su one dvije iste none koje kuhaju najljepše na svijetu, uz njih smo i ja i svi mi Batelinci odrastali. Uz njihovu kuhinju nije teško stvoriti istančano nepce. Tako ga je i on izgradio vrlo rano. Prvi kuharski nožić je dobio u petoj godini i od tada može kuhati s nama i to kad god poželi.", rekao je poznati kuhar za Story, otkrivši i to kako je Anton rano naučio što je more.

"Od kada je mogao sam prehodati preko pasarele u ribolov ide s mojim ocem koji je jedini pravi ribar u našoj obitelji. Ja nažalost ne stignem u ribe koliko bi htio. Tu i tamo skočim sa starim rano ujutro da izbistrim glavu i to je to. Ako od bilo kog može naučiti nešto o ribarenju, to je od svoga dide. Nema za njega boljeg učitelja od mog starog", priča Skoko i dodaje kako je Anton prije nekoliko godina 'zabrijao' je na sushi i gioze pa su ih morali motati svaki tjedan, dok danas najviše voli pripremati meso.

Izvor: Story
Fotografije: Instagram