Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ashton Kutcher i Mila Kunis ne planiraju djeci ostaviti nasljedstvo, a nema ni božićnih poklona!

Američki glumci Ashton Kutcher i Mila Kunis iznenadili su javnost nedavnom izjavom da ne planiraju ostaviti svoje bogatstvo djeci, sinu Dimitriju i kćeri Wyatt. Bračni par to je izjavio u podcastu glumca Daxa Shepherda, a 41-godišnji ...

Naime, vjeruju u to da se sve postiže samo radom, te zato ne planiraju djeci ostaviti nasljedstvo. Još od mladih dana vrijedno su radili na razvitku svojih karijera i žele da njihova djeca isto postupaju. Ashton je to dodatno pojasnio: 'Moja djeca žive privilegirano i to ni ne znaju, a ovako neće ni saznati. Mi ćemo svoj novac dati u dobrotvorne svrhe'.

Ovo nije prvi put da ovaj par govori o tome, a već su pokušavali naučiti sina i kćer da cijene vrijednost novca. 2017. godine Mila je uvela novu tradiciju, a to je da umjesto božićnih poklona djeci daju novac u dobrotvorne svrhe.'Kada djeca imaju godinu dana i manje, pokloni zaista nisu važni. Prošle godine smo slavili Božić, Wyatt je imala dvije godine. Mi joj nismo poklonili ništa, poklone je dobila samo od bake i djeda. Dijete više ne cijeni poklon, ne zna ni što očekuje. To je naša nova tradicija', izjavila je Mila.

 Ashton Kutcher iMila Kunis

Ashton Kutcher i Mila Kunis s djecom u Disneylandu gdje su proslavili rođendan

Podsjećamo, par je u braku od 2015. godine, a prvo su dijete dobili godinu dana ranije. Atraktivan glumac prisustvovao je porođaju kćeri kojoj je u zadnjem trenu promijenjeno ime u Wyatt što znači hrabri ratnik. Sin Dimitrij rođen je krajem 2016. godine.

Ovaj popularni dvojac ima poseban pristup odgoju djece te nikada ne angažira dadilje. Tvrde da svoju djecu žele dobro upoznati i da upravo oni moraju biti ti koji ih znaju smiriti kada plaču. Iako su oboje medijski eksponirani, Mila i Ashton svoj brak pokušavaju sakriti od očiju javnosti jer smatraju da će njihov odnos biti kvalitetniji ako ostane 'samo njihov'.

Izvor: Story.hr

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije