Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kućica na stablu od 13 katova - odličan ilustrirani roman za mlade

Uz Kućicu na stablu zabava vreba na svakom uglu. Osim što će ih nasmijati, ovaj će roman motivirati djecu na samostalno čitanje, a vi ćete koristiti priliku dok spavaju da ga pročitate i sami.

Zaljubite se u knjige o Kućici na stablu koje pišu i ilustriraju Andy Griffiths i Terry Denton u ovom prvom dijelu serijala! S više od sedam milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta ovaj urnebesan serijal za mlade čitatelje do suza će nasmijati cijelu obitelj! Otkačene ilustracije na svakoj stranici!

Andy i Terry žive u najboljoj kućici na stablu NA SVIJETU! Ondje imaju divovski katapult, tajan podzemni laboratorij, bazen pun krvoločnih morskih pasa i stroj za ispaljivanje pjenastih bombona koji vas slijedi uokolo i ispaljuje vam pjenaste bombone u usta kada god ste gladni! Samo pripazite na morske majmune i prave majmune koji se pretvaraju da su morski, kao i lažnu sirenu koja je ustvari divovsko morsko čudovište… I da ne zaboravimo – ni po koju cijenu nemojte zapeti u balonu punom plinova od podrigivanja!

Fantastično zabavna Kućica na stablu od 13 katova Andyja Griffithsa i Terryja Dentona ispričana je zahvaljujući spoju teksta i slikovitih ilustracija koje podsjećaju na stripove.

Knjigu potražite na Interliberu paviljon 5. na štandu Mozaik knjige te u paviljnou 6 na štandu Hoću knjigu.

  • Broj stranica:342
  • Uvez:meki
  • Prijevod:Jelena Pataki
  • Ilustracije:Terry Denton
  • Izdavač:Koncept izdavaštvo, 2019.
  • Cijena: 79 kn

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije