Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije slikovnice koje potiču ljubav prema lavovima i medvjedima

Djeca na različite načine uče o svijetu oko sebe. Jedan od najboljih načina je kroz igru i slikovnice koje čitaju u ugodnom okruženju s nekim članom obitelji ili uz odgojiteljice i učitelje. Ove dvije slikovnice u izdanju Planetopije ...

Razveselite klince za Božić kvalitetnim i edukativnim izdanjima koje je pripremila Planetopija i budite sigurni da će uskoro znati o životinjama više informacija od vas samih! Upijaju poput spužvica i obožavaju učiti nove stvari, stoga budite oprezni pri izboru darova, neka imaju svoju svrhu koja će trajati!

10 razloga da ih voliš: LAV

Lavovi su kraljevi životinja. Te veličanstvene velike mačke nekoć su slobodno lutale i vladale Afrikom, Azijom i Europom. Danas prebivaju samo u središnjoj i južnoj Africi, te indijskom Nacionalnom parku Gir. Ova divna knjiga za djecu u dobi od 4 do 10 godina (ali iz koje će i odrasli mnogo toga naučiti) govori o njihovom načinu života, navikama te zašto ih je važno zaštititi. Proširujući znanje kod djece njegujemo svijest o važnosti očuvanja života i svih živih bića.

10 razloga da ih voliš: MEDO

Jeste li znali da medvjedi mogu spavati? Ili da pjevuše bez riječi kada su sretni? U ovoj zanimljivoj, prekrasnoj i informativnoj knjizi djeca će saznati zašto su medvjedi divna stvorenja i na koji način ih mogu pomoći zaštititi. U 10 razloga jednostavno je opisano po čemu su jedinstveni i zašto bismo ih trebali voljeti te još pet prijedloga kako da pokažemo svoju ljubav prema njima. Knjiga koja djeci pomaže razumjeti svijet oko sebe, ali i skrbiti za njega.

Autorica: Catherine Barr

Ilustracije: Hanako Clulow

Cijena jedne slikovnice: 79 kn

Izdavač: Planetopija

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije