Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

4. Dječji buvljak u Art parku u Zagrebu

Nedaleko zagrebačke uspinjače krije se sjajan prostor Art parka koji vas ove nedjelje poziva na još jedan buvljak na kojem se možete riješiti dječje robice i opreme i nabaviti ono što vam nedostaje.

U nedjelju 26. 8. 2018. od 17 do 19 sati u ART parku (Tomićeva 5a, Zagreb). Organizatorice primaju prijave stvari za prodaju (odjeće, opreme, autosjedalice, bicikli, role, igračke, knjige... na e-mail [email protected] do 25. 8. 2018.

Molimo vas da u e-mailu za prijavu navedete sljedeće:

IME I PREZIME (ili nadimak pod kojim ćete se voditi tijekom prodaje)

KONTAKT (samo za nas, ostaje tajna)

U mejlu nabrojite sve predmete (ili ako je npr. samo odjeća onda otprilike količinu) koju prodajete kako biste mogli dobiti dovoljno mjesta za prodaju.

Nakon prikupljanja podataka dobit ćete potvrdu prijave i odgovare na vaše upite.

Cijenu opreme prodavači određuju sami - pritom pazeći da je ovo buvljak i da su sve stvari rabljene :)

Od 16 do 17 h:

- najava prodavača na Info pultu na ulazu u Park

- slaganje opreme u park na za to predviđene prostirke (služe kao štand za prodaju)

17:00 – 19:00 h

- prodaja rabljenih stvari za djecu

Na buvljaku će biti i Rodine savjetnice Jana i Mandica koje svojim savjetima mogu pomoći izabrati autosjedalice pogodne za dob i građu vašeg djeteta ili dati savjet kako ispravno postaviti autosjedalicu u automobil.

*NAPOMENA: Ako autosjedalica prema važećim regulativama nije ispravna (nema originalne dijelove, istekao je rok trajanja i sl.) prodaja iste neće biti dopuštena.

Također, svi zainteresirani za kupovinu određene sjedalice trebali bi s prodavačem prije same kupnje dogovoriti da isprobaju autosjedalicu u svom automobilu.

U znak dobre volje, sve prijavljene za prodaju molimo za skromnu donaciju od 10 kn - time osiguravate svoje mjesto, a sve donacije idu u humanitarne svrhe :)

Prošle godine razveselili smo pedijatrijski odjel Vinogradske bolnice novim (a i ponekim rabljenim igračkama koje su nam neki od vas velikodušno u te svrhe donirali), a ove godine želja nam je i cilj napraviti isto za bolnicu Klaićeva. :)

Tekst: www.facebook.com

Foto: FB Art park

Najnovije

Najpopularnije