Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

dm babybonus program – prijatelj u najradosnijim danima života

Jedinstveno stanje, kada u nama raste novo biće, kada smo radoznale kakvo će biti naše dijete, hoće li nam nalikovati, imati slične osobine… Oduševljene zbog svakodnevnih promjena svojeg tijela i ispunjene posebnom životnom energijom nalazimo se u jedinstvenom stanju. Posežemo za kozmetičkim i vitaminskim pripravcima i pripremamo dom za novog člana obitelji.

Upravo u tome dm vam želi pomoći jer s bogatim asortimanom proizvoda na svojim policama, savjetima i preporukama te pogodnostima koje pružaju dm-ovi programi Svijet prednosti i babybonus “blaženo” stanje može biti još ugodnije i ljepše.

Prijava u program dm babybonus za trudnice doista je vrlo jednostavna - ispunite prijavnicu u bilo kojoj dm prodavaonici i preuzmite paket s praktičnom torbom, DVD-om za trudnice, knjižicom s odabranim proizvodima, ali i drugim iznenađenjima.

Kada dođe beba, dm babybonus program nastavlja s podrškom svim novim roditeljima čitavim nizom pogodnosti i brojnim iznenađenjima namijenjenim roditeljima i njihovoj djeci sve do druge godine života.

U dm baybonus program moguće je prijaviti se na terminalu u bilo kojoj dm prodavaonici po djetetovu rođenju ispunjenjem obrasca za prijavu nakon čega u pravilnim razmacima sve do djetetove druge godine života na kućnu adresu pristižu knjižice s popustima na odabrane proizvode, prijeko potrebne u svakodnevnome životu beba i roditelja, ali i prigodni darovi i kvalitetni savjetnici koji odgovaraju na pitanja poput: treba li tijekom dojenja piti puno tekućine? Kako pravilno nositi bebu? Kako pravilno održavati higijenu… Pri učlanjenju u program roditelji u dm-u preuzimaju i paket besplatnih pelena Pampers Premium Care 1 (2 – 5 kg, 33 kom.).

dmbabybonus emisija i druge pogodnosti u dm-u

Svake subote u 9:00 sati na drugom programu HTV-a, u dm babybonus emisiji roditelje i trudnice očekuje pregršt zanimljivih edukativnih tema koje mogu dati dobru ideju koje proizvode za koju prigodu potražiti u dm prodavaonicama u kojima u svakome trenutku na raspolaganu stoje svim najpotrebnijim proizvodima opremljeni kutci za prematanje beba.

Više detalja potražite na: www.dm-drogeriemarkt.hr

Tekst i foto: dm promo

Najnovije

Najpopularnije