Nakon dvije promenade mama i beba koje su održane u Ljubljani, i zagrebačkim Bundekom prošetalo je nešto stotinu majki s kolicima. Želja za ugodnim druženjem, upoznavanjem novih lica i posebnim iskustvom dovela je ne samo zagrebačke mame nego i one iz cijele Hrvatske u osunčani park kraj jezera gdje je 10. listopada u 10 sati započelo njihovo druženje.

1.JPG
Jana Snuderl/Jana&Simon Photography 

Cilj eventa koji je organizirala web trgovina Mali zakladi je učiniti nešto lijepo za mame na porodiljnom i stvoriti atmosferu u kojoj se mogu povezati s drugim majkama i pronaći novu prijateljicu za zajedničke šetnje. Promenada je prilika za isprobati nešto novo tijekom rodiljnog dopusta, kada se majkama ponekad čini kako je svaki dan potpuno isti. Zajednička šetnja, iskreni i veseli razgovori, ukusni zalogaji, pokloni i nagrade, kao i ples mališana učinili su ovaj dan zaista posebnim.

8.JPG
Jana Snuderl/Jana&Simon Photography 

Između ostalih, u ovoj zagrebačkoj promenadi su sudjelovale i Nana Nadarević kao voditeljica, Nikolina Minovska koja je u svom “Pappar bar & bistrou” ugostila mame i djecu, Martina Palić, Danijela Kušec, Iva Šutić, Lidija Tomas Matijević, Nina Kajser Labaš te mnoge druge hrvatske influencerice.

3.JPG
Jana Snuderl/Jana&Simon Photography