Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA SVE DO PORODA': Mislila je da joj crijeva izlaze van, kad ono - provirila je glavica!

Liječnici nisu mogli otkriti odakle joj bolovi, sve dok nije rodila.

 Bolovi u trudnoći Izvor: Shutterstock

EllieJohnson (24) iz Engleske, 2018. je patila od bolova u trbuhu i mjesecima je obilazila liječnike koji su vjerovali da ima neku vrstu blokade u tijelu. Međutim, istina je bila drugačija i šokirala je sve kada su došli k njoj.

'Nisam znala da sam trudna dok nisam rodila. To je smiješan dio priče koji se ljudima jako sviđa', rekla je Eli, a zatim dodala: 

'Bila sam na kontracepcijskim pilulama. Pila sam ih svaki dan, čak i u trudnoći. Zapravo, nisam imala nikakvih simptoma, i dalje sam imala mjesečnicu svaki mjesec, želudac mi nije rastao', objašnjava ona, iako cijena priča zvuči vrlo čudno.

Ellie je objasnila da je jedini razlog zbog kojeg je počela posjećivati ​​liječnike bol u trbuhu koji joj je izazivala nelagodu. Zanimljivo je i da tvrdi da je napravila tri testa na trudnoću, te da su sva tri bila negativna. Ni na ultrazvuku koji je imala samo 2 dana prije poroda nije otkriveno ništa neobično.

 Nije znala da je trudna do poroda

Večer prije nego što je rodila kćer, Ellie je otišla na večeru, popila nekoliko pića kako bi proslavila bakin rođendan, no nedugo nakon što je otišla na spavanje, oko 22 sata, počela je osjećati strašne bolove u trbuhu i leđima.

Povraćala je sljedeća četiri sata, a majka je oko 2 sata ujutro pozvala Hitnu te su je odmah prebacili u bolnicu na preglede.

'Otišla sam malo mokriti i osjetila sam kako mi se svi donji trbušni mišići napinju i pomislila sam, 'nešto se događa, nešto se događa što nije u redu', rekao je Ellie za Daily Mail, dodajući:

'Iskreno, zbog svega sam mislila sam da mi crijeva izlaze iz stražnjice. Rekla sam im da osjećam bol kakvu nikad prije nisam osjetila, okrenuli su me na bok i pojavila se njena glava. U tom trenutku sam saznala da sam bila trudna', objasnila je.

Liječnici su se toliko zaprepastili kada su vidjeli kako izlazi bebina glavica da su čak i oni 'ustuknuli' i hitno pozvali primalju.

 Nije znala da je trudna do poroda Izvor: Shutterstock

'Nakon što mi je tijelo ponovno postalo jako napeto, rodila sam je', rekla je Ellie i otkrila da sada ne može zamisliti život bez kćeri koja sada ima 3 i pol godine i podrške koju je dobila nakon što je dala rođenje je zaista prekrasno.

'Nisam mogla vjerovati što se događa. Mislila sam da haluciniram od boli, a onda sam dobila ono malo čudo pored sebe. Pogledala sam joj lice i shvatila da sam mama', rekla je Ellie.

Kontracepcijske pilule pila je 6 godina, a liječnici su joj kasnije objasnili da joj nisu bile od velike koristi, ali da su joj regulirali hormone, zbog čega su pretrage pokazale da nije trudna.

Uz to, ni na ultrazvuku joj nije uočena trudnoća jer joj je djevojčica bila uz kralježnicu, što objašnjava i nesnosne bolove u leđima koje je osjećala tijekom poroda.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije