Iako je tek nedavno obznanila da čeka svoje prvo dijete sa suprugom Nenadom, pjevačica Maja Šuput je već na pola puta. Povodom ulaska u peti mjesec trudnoće, objavila je video i fotografiju u kojem ističe svoj trudnički trbuščić. Kako je i sama napisala, trenutno su ona i suprug najsretniji na svijet, jer s uzbuđenjem čekaju dolazak prinove, čiji spol - iako ga znaju - ne otkrivaju.

"Ljubav mamina raste. Danas veselo ulazimo u peti mjesec našeg zajedničkog života i nitko sretniji od nas", napisala je sretna trudnica uz snimku i fotografiju na kojima pozira i pleše u izazovnoj odjevnoj kombinaciji.

View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ni ovu objavu nisu zaobišla pitanja i nagađanja o spolu bebice. 'Nadam se da je curica', 'je li cura ili dečko', samo su neki od komentara. Prije nekoliko dana obožavatelji nisu mogli sakriti da su uvjereni kako Maja nosi dečkića. 'Majo, imat ćeš dečka! Ja sam konstantno jela krastavce kad sam bila trudna sa sinovima', poručila joj je obožavateljica. 'I ja isto, i blage feferone. U drugoj trudnoći s curicom nije bilo ništa od navedenog', nadovezala se na komentar druga pratiteljica. 

Tekst: Story.hr
Fotografije: Instagram