Otkako je nedavno otkrila kako sa suprugom, poduzetnikom Nenadom Tatarinovim, očekuje prvo dijete, jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, 41-godišnja Maja Šuput Tatarinov, nerijetko putem svog Instagram profila rado dijeli detalje trudnoće. Iako je priznala kako nije imala jutarnje mučnine, posljednjom je objavom dala do znanja kako ni nju nisu zaobišli neobične trudničke kombinacije kada je riječ o hrani.

'Ne, nisam luda, samo sam trudna', poručila je pjevačica na spomenutoj društvenoj mreži gdje se pohvalila kako na put ne ide bez Chanelove torbice u kojoj nosi staklenku kiselih krastavaca i čokoladu. Na prvu nespojiva kombinacija i nije toliko čudna kada se uzme u obzir da žene u trudnoći često imaju želju za kombinacijom raznih namirnica pa tako i onu kiselo - slatku baš kao i domaća pjevačica.

View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Njezina objava ubrzo je privukla pažnju mnogih pratitelja, a jedna se obožavateljica u komentarima osvrnula i na vlastitu trudnoću primijetivši sličnost s Majinom. 'Majo, imat ćeš dečka! Ja sam konstantno jela krastavce kad sam bila trudna sa sinovima', poručila joj je obožavateljica. 'I ja isto, i blage feferone. U drugoj trudnoći s curicom nije bilo ništa od navedenog', nadovezala se na komentar druga pratiteljica i tako potaknula šuškanja kako bi Maja za nekoliko mjeseci mogla postati mama dječaka. Inače, pjevačica je nedavno otkrila kako zna spol svog prvog djeteta, ali ga još uvijek nije odlučila podijeliti s javnosti.

Tekst: Story.hr
Fotografije: Instagram