Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neki novi 'Prevaranti' - poslastica za ljubitelje dobrih serija

Kritičari su se složili: serija "Prevaranti" spoj je sjajne slapstick komedije, odličnog scenarija, neočekivanih obrata i vrhunske glumačke izvedbe. Sve to iznjedrilo je jednu od najzabavnijih novih humorističnih serija

Serija "Prevaranti", koja je premijerno prikazana u SAD-u a prati Maddie (Inbar Lavi), zavodljivu umjetnicu s jedinstvenom metodom varanja neopreznih žrtava. Promjenom svoje osobnosti ona tjera muškarce i žene da se zaljube u nju, vjenča se s njima, te nestaje s njihovim novcem. Sakupi i taman toliko kompromitirajućih informacija da je sigurna da njene žrtve nikada neće otići na policiju. Njezina spletka svaki put upali, sve dok se njezine posljednje žrtve, Ezra (Rob Heaps), Richard (Parker Young) i Jules (Marianne Rendun), ne udruže kako bi je pronašli. No, kako bi uhvatili Maddie, trojac će i sam morati svladati umjetnost varanja. U seriji, uz ove vrsne glumce, jednu od važnijih uloga ima i sjajna Uma Thurman, kao agentica FBI-ja.

Serija koju kod nas premijerno prikazuje Fox Life, od ponedjeljka, 4. rujna u 22:00 h, toliko je oduševila publiku, da nije bilo previše dvojbi hoće li dobiti i nastavak. Druga sezona počinje se snimati ove jeseni.

I kritika i publika se slažu: nakon što pogledaju prvih deset epizoda ove crne komedije svi žele vidjeti što će se dogoditi dalje s jedinstvenim likovima koje je, iako su prepuni mana, lako zavoljeti.

Uloge:

Inbar Lavi kao Maddie

Rob Heaps kao Ezra Bloom

Parker Young kao Richard Evans

Marianne RendÛn kao Jules

Stephen Bishop kao Patrick

Uma Thurman kao Lenny Cohen

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije