Zakoračili smo u Advent i krenulo je odbrojavanje do Božića. Blagdani su najljepši kad se slave u krugu obitelji, a vašem novom malom članu to će biti posebno iskustvo. Mnogim bebama ovaj će Božić biti prvi koji će doživjeti, a uz nekoliko jednostavnih ideja mame svojem djetetu mogu sačuvati uspomene koje će ga podsjećati na te trenutke.

Ukrasite svoj dom šarenim, svjetlucavim ukrasima koji će zasigurno privući bebinu pažnju, a umjesto tradicionalnih ukrasa za bor, izradite bebine otiske ruku i stopala u glini i objesite ih na njega.

Znamo da čitava blagdanska strka majkama može biti prilično naporna i zato je tu dm-ov babybonus program uz koji ćete sve potrebne proizvode za sebe i bebu na vrijeme imati pri ruci. Tako ćete se moći bezbrižno opustiti u božićnom ugođaju sa svojom bebom. Ako još niste, adventsko je vrijeme pravo doba da se uključite u dm babybonus program za bebe koji vas prati i podržava tijekom prve dvije godine bebina života.

U Svijetu prednostiod 1. do 15. prosinca za bebe i mame dm je pripremio proizvode koji vam najviše trebaju. U zamjenuza 10 bodovadobivate popust od 30% na Lino kašice190g ili na Hipp sokove 200 ml. ProizvodeJ's babytakođer ćete u zamjenu za 10 bodova moći kupiti po 30% nižoj cijeni, NAN 2 i NAN 3, 600 g po 10 kn nižoj cijeni, a Fisher Price igračke koje su idealan božićni dar uz 20% popusta.

Tekst i foto: promo