Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je za povratak na fitness klupe!

Nova je fitness školska godina pred nama, a u novom broju Men’s Healtha naći ćete i novi raspored vježbi. Na naslovnici novog broja je Domagoj Puljić, naš sugrađanin koji trči Spartan utrke – pročitajte kako se sprema za Spartan ...

Hrvatski su treneri ponovno za vas priredili efikasne treninge: Dragan Ljuboja je za vas opisao i prikazao najbolje vježbe s girjama, Krešimir Đuderija izaziva vas da odradite trening tijekom kojeg ćete aktivirati sve mišiće, a naš urednik fitnessa Marino Bašić otkriva recept za uspjeh u fitnessu – i životu.

Povijest prikazuje vikinge kao barbare. Ali ti su legendarni ratnici bili ispred svog vremena kad je riječ o fitnessu, hrabrosti, prijateljstvu i vodstvu – i moderni bi muškarci od njih imali što naučiti. Budite svjesni slabosti, istražujte nove svjetove, pronađite svoju pobočnicu, sami pričajte svoju priču, postanite hrabriji, držite pleme na okupu, dijelite sa suradnicima... I trenirajte poput Vikinga! Vikinzi su bili poznati po iznimnoj snazi, zapanjujućoj brzini i nenadmašnoj izdržljivosti. Rujanski Men's Health donosi nemilosrdni četverotjedni trening berserkera kojim ćete sami razviti sve ove vrline!

U novom tekstu naše vrsne nutricionistice Lejle Kažinić Kreho pronaći ćete koje namirnice morate konzumirati da produljite rok trajanja svom srcu, a tu je i tekst koji će vam pokazati da muškarac s tavom u ruci može činiti čuda. Naučite i kako napraviti kebab u vlastitoj kuhinji – bez suvišne opreme (i masnoća)! Stoga, tavu u glavu! Jeste li znali da vas vaša brza prehrana ubrzo ubija? Doslovno: prema studiji iz časopisa Obesity, za ljude koji najmanje jednom tjedno jedu fast food veća je vjerojatnost da će u tri godine nabaciti pet i više kilograma nego za one koji ga jedu rjeđe. Ako vam je trbuh poput peciva za hamburger, to je loša vijest. Deblji muškarci izloženi su većem riziku srčanih i šećerne bolesti te prijevremene smrti. Men's Health donosi fast food koji se ne zabranjuje već preporučuje. Zgrabite tavu. Upalite vatru. Skuhajte četiri nevjerojatna jela. Preuzmite kontrolu nad svojom prehranom i zdravljem – zauvijek... S nekoliko sastojaka, jednim komadom pribora i izvorom topline, možete dobro jesti cijeli tjedan.

6 misterioznih boljki – glavobolja, križobolja, neuralgija, bol u mišićima, bolni zglobovi, bol u stopalu - riješeno! Pronađite izvor boli, pravilno ga liječite i nastavite sa svojim životom! Kako? Saznajte u novom Men's Healthu!

Trk na kioske po primjerak rujanskog izdanja vašeg omiljenog časopisa!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije